TCS Q3 Review – Momentum voor omzetgroei is terug: Prabhudas Lilladher

[ad_1]

De speciale onderzoekssectie van BQ Blue verzamelt hoogwaardige en diepgaande onderzoeksrapporten over aandelen en economie van de beste makelaars, vermogensbeheerders en onderzoeksbureaus in India. Deze rapporten bieden de abonnees van BloombergQuint een kans om hun kennis van bedrijven, sectoren en de economie te vergroten.

Rapport Prabhudas Lilladher

Tata Consultancy Services Ltd. rapporteerde een betere omzet met een groei van 3% op kwartaalbasis in Amerikaanse dollar (onze schatting: 2,5%, consensus: 2,1%). De groei was te danken aan breed gedragen retail- en consumentenverpakkingen (+ 3,7% QoQ USD), communicatie en media (+3% QoQ USD), productie (+3% QoQ USD).

De totale contractwaarde van de deal was gezond op $ 7,6 miljard, vlakke QoQ, een stijging van 12% op jaarbasis. Dit omvat een sterke dealwinst van $ 2,9 miljard in het bankwezen, financiële diensten en verzekeringen, $ 1 miljard in de detailhandel en $ 4,5 miljard in Noord-Amerika.

De dealpijplijn blijft sterk met een goede mix van grote, middelgrote en kleine deals. Verschillende nieuwe deals werden gewonnen door de innovatieve producten en platforms van TCS. De realisatie van het bedrijf is dit kwartaal verbeterd en er is verdere ruimte voor prijsverhogingen.

Klik op de bijlage om het volledige rapport te lezen:

VRIJWARING

Dit rapport is opgesteld door een externe partij. BloombergQuint staat niet in voor de juistheid van de inhoud ervan en is er op geen enkele manier verantwoordelijk voor. De inhoud van deze sectie vormt geen beleggingsadvies. Daarvoor moet u altijd een deskundige raadplegen op basis van uw individuele behoeften. De standpunten in het rapport zijn die van de auteursentiteit en vertegenwoordigen niet de standpunten van BloombergQuint.

Gebruikers hebben geen licentie om de inhoud te kopiëren, aan te passen of te verspreiden zonder toestemming van de oorspronkelijke eigenaar.

.

[ad_2]

Source link

Leave a Comment