Pharma Q3 Earning Preview – Verhoogde prijserosie kan gevolgen hebben voor de activiteiten in de VS: Axis Securities

[ad_1]

De speciale onderzoekssectie van BQ Blue verzamelt hoogwaardige en diepgaande onderzoeksrapporten over aandelen en economie van de beste makelaars, vermogensbeheerders en onderzoeksbureaus in India. Deze rapporten bieden de abonnees van BloombergQuint een kans om hun kennis van bedrijven, sectoren en de economie te vergroten.

We verwachten dat het farma-universum een ​​hoge eencijferige groei (4,0% op jaarbasis) zou kunnen rapporteren, voornamelijk aangedreven door injectables en het generieke segment. De Indiase farmaceutische markt groeide met 5,8%, dankzij een herstel van het volume en herstel van de verkoop van niet-Covid-19-producten.

In de VS blijft de markt voor generieke geneesmiddelen uitdagend, met een gemiddelde eencijferige tot een lage dubbelcijferige prijserosie bij alle bedrijven als gevolg van een overaanbod op de markt en een beperkte eenmalige/off-contractverkoop momenteel.

Over het algemeen zouden de inkomsten voor het farma-universum matigen en gelijk blijven op jaarbasis, na zes kwartalen van gezonde prestaties. Verhoogde concurrentiedruk op de Amerikaanse basisactiviteiten – in combinatie met het verminderde tempo van lanceringen en lagere Covid-gerelateerde afname – zal naar verwachting de algemene sectorprestaties in Q3 FY22 naar beneden halen.

Klik op de bijlage om het volledige rapport te lezen:

VRIJWARING

Dit rapport is opgesteld door een externe partij. BloombergQuint staat niet in voor de juistheid van de inhoud ervan en is er op geen enkele manier verantwoordelijk voor. De inhoud van deze sectie vormt geen beleggingsadvies. Daarvoor moet u altijd een deskundige raadplegen op basis van uw individuele behoeften. De standpunten in het rapport zijn die van de auteursentiteit en vertegenwoordigen niet de standpunten van BloombergQuint.

Gebruikers hebben geen licentie om de inhoud te kopiëren, aan te passen of te verspreiden zonder toestemming van de oorspronkelijke eigenaar.

.

[ad_2]

Source link

Leave a Comment